Bezirhane 50 Yıl İlkokulu

Vizyon: Okul paydaşlarımızın güçleriyle en kısa zamanda ;bulunduğumuz yerleşim biriminde öncelikli tercih edilen ;sosyal etkinliklerle adından söz ettiren ;Avrupa Birliiği normlarına eş değer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu yapmaktır.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak ; 1.sağlam karekterli,dürüst,kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, 2.insani,milli ve ahlakı değerlerle donanmış, 3.ülkesıne yararlı,okuyan,incelyen,araştıran, 4.milli ve evrensel değerleri tanıyan 5.benimseyen,araştırmacı,sorgulayıcı,kendi ayakları üzerinde durabilen, 6.kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, 7.görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08.30-14.25
Isınma: SOBA
Servis Bilgisi: öğretmen servisi vardır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bezirhane50yililkokulu.meb.k12.tr

Adres - Bezirhane köyü AĞRI/Merkez

Yerleşim Yeri - Bezirhane Köyü

Adres - Bezirhane köyü AĞRI/Merkez

Ulaşım Köy yolumuz asfalttır. Ağrı Merkeze öğretmen servisi ile gidiş geliş yapılmaktadır. Kış mevsiminde herhangi bir ulaşım sıkıntısı olmamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il merkezine 15 km. yaklaşık olarak 20 dakikadır.